Friday, February 25, 2011

♫ sensitif ♫

haa?? ape benda pulak nie sensitif ape nye??
okeh nk story la nie hehe... tdi kn masa aku dh balik sekolah aku
terus pergi kilinik...ha spe plk yg sakit nie..
aku la weyh nie bukan nye sakit like demam n lain2 tu..
ini adalah penyakit kulit ye bukan nya kurap atau menanah semua tu..
nie di sebab kn kulit yang mengulupas orang nye ialah aku la..
haha bpe kali ko nk ckp perkataan yang sama je.. 
okeh2.. aku duduk kat klinik tu punya la lama dari pukul 12.15 sampai 1.00 p.m
haha perlu ke nk tulis time sume 2 whtever la..
okeh lepas tu nurse tu panggil la aku bila aku masuk je nurse tu suruh aku baring..
aku pun pelik la asl sruh baring pulak??
aku ikut je la last2 doktor tu datang dy pasang nye lampu mcm lampu nk periksa gigi tu..
kat mata aku.. silau weyh hantam je la doktor tu cakap muka aku ni sensitif sangat..
tak boleh sangat kena cahaya matahari tu kalau tak muka aku  akn mengulupas mcm sekarang nie..
huhu :{  n dh lpas 2 aku keluar la tunggu la nurse 2 nk bgi ubat..
nk bgi ubat pun lama sangat.. [ banyak pulak ko comen eak]
sekali aku tgk ubat nye punya la byk..
ni ubat ke apa aku cakap... 
haha.. okeh itu je hehehe...
owh ya.. ak lupa pulak nk wish kt mem aku 
happy bithday to u.....
haha ko nk tua dh semoga ko happy  selalu n lulus dlm exam nie haha..
okeh la bubye... :]




No comments:

Post a Comment

read more here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...